Program JD

Nova podružnica DBS-SD v Velenju

Društvo brezposelnih Slovenije – Servis dela, socialno podjetje iz Mozirja (DBS-SD) ima svojo podružnico v Velenju na Cesta Františka Foita 2. Podružnica DBS-SD ima svoj sedež naslovu Društva prijateljev mladine levi breg – Velenje, ki je s potrditvijo pristopne izjave DBS-SD postalo, tudi član DBS-SD, so.p. iz Mozirja.

S svojo podružnico “Servis dela” razširja svojo dejavnost na celotno področje SAŠA regije.  S prijavo na Javni razpis za JD 2017 ZRSZ, ki je bil objavljen v novembru 2016, ima Servis dela odobren program JD  s področja Okolja in prostora z naslovom : “Varstvo okolja, ohranjanje narave, upravljanje z vodami in spodbujanje trajnostnega razvoja”, ki se bo izvajal v celotni Saša regiji.

Odobren Program javnih del že izvajamo od 3.1.2017 dalje in bo trajal celo leto, zato že potekajo aktivnosti na realizaciji njegove vsebine.

O aktivnostih in rezultatih izvajanja programa JD bomo več poročali in objavljali v nadaljevanju pod rubriko Aktualno in Projekti na podstrani Program JD 2017!

Utrinke z delavnice za osebnostno rast: ČAKRE.11. 1.2017

O admin-wp

Društvo brezposelnih Slovenije - Servis dela, socialno podjetje Savinjska cesta 39, Mozirje
Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor