Moja podoba in moja garderoba

“Več vem, manj potrebujem”
Na srečanju z Leo Pisani se bomo naučili prilagajati izbor oblačil, ki pristojijo naši postavi, obliki obraza, prav tako pa našemu življenjskemu slogu in karakterju. Ko sebe poznamo dovolj dobro, lahko uresničujemo slogan “Več vem, manj potrebujem”, ki ga tudi iz ekološkega vidika ravnanja z oblačili zagovarja strokovnjakinja za kulturo oblačenja, Lea Pisani!

V komunikaciji so izrednega pomena tudi naša oblačila. Morda se premalo zavedamo, da vplivajo tudi na našo samopodobo. Poleg tega pa verjamem, da se neštetokrat pred svojo polno garderobno omaro vprašate:
“Kaj naj pa danes oblečem, saj nič nimam?!”


Če ste se v tej trditvi prepoznali, potem imate, kot trdi Lea, v svoji omari 70 odstotkov oblačil preveč. Kaj torej storiti? Pridružite se nam, drug drugemu smo najboljše ogledalo. Zabavno in poučno bo! Pa še prijetnega presenečenja boste deležni!

Kratko iz vsebine delavnice

• kako lahko naša podoba govori o uspehu (govorica barv, oblačil in dodatkov)
• kako svojo podobo prilagajati različnim življenjskim priložnostim
• najlepše barve oblačil za vašo naravno obarvanost
• vaš slog oblačenja in kako ga nadgraditi
• kako nakupovati in usklajevati garderobo

Predavateljica Lea Pisani
je avtorica dveh knjižnih uspešnic o obleki in ima dvajset let izkušenj na tem področju. Formirala je Ravni oblačenja, abecedo kulture oblačenja, za vse, ki želijo s svojo podobo prilagajati različnim življenjskim priložnostim. Svetuje posameznikom in skupinam, ki želijo zavestno oblikovati celovito podobo v skladu z osebnostnimi lastnostmi, položajem in cilji. Načrtuje celostne izvedbe uniform in je avtorica podobe mestnih in občinskih redarjev. Po izobrazbi je univ. dipl. inž. oblikovanja tekstilij in oblačil. V Londonu je pridobila naziv CMB Image Consultant. Znanje o kulturi vedenja je nadgradila v elitni šoli ISPD ( International School of Protocol and Diplomacy) v Bruslju.

Seminar bo potekal 16.10.2018, 17:00 – 20:30 na Območno obrtno-podjetniški zbornici Kamnik, Tomšičeva 11, Kamnik.

Cena seminarja:

za člane OZS (z DDV) – 35,40 €
ostali udeleženci (z DDV) – 123,50 €


Tukaj najdete podrobnejše informacije ter vir objave

Ta vnos je bil objavljen v Uncategorized. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor